Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzenden *
30 dagen bedenktijd
Review Logo5,0 @ Google
0
Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzenden *
30 dagen bedenktijd

Door Sieneke & Karlien, 13 januari 2022

Onze 5 Favorieten

TOP 5 FAVORITE

 

Welke van deze 5 items heb jij al in je kledingkast? Hieronder hebben wij onze favoriete musthaves uitgelicht. Het zijn items die goed te combineren zijn voor iedere gelegenheid en comfortabel zitten. Of je nu aan het thuiswerken bent of bij je vriendin op de koffie gaat, het zijn stuk voor stuk items die je op iedere gelegenheid kunt dragen ongeacht het seizoen. Hoe fijn is dat?

5: Petrol Riemen. 

Op nummer 5 staat een koeienprint riem van Petrol. Hoe gekker hoe beter, en ze zijn in meedere printjes verkrijgbaar! We dragen beide graag riemen met een printje! Je kunt door een “simpele” riem je basis outfit net even upspicen. Wij gaan voor koeien- en panter print riemen!  Voor welke ga jij?

4:  Well Mark Hand Soap. 

Deze hand soap flesjes zijn niet alleen leuk om te zien, de zeep ruikt ook nog eens lekker. Daarnaast wordt WellMark gemaakt door mensen met een afstand van de maatschappij, het is vegan en verantwoord. De hand soap flesjes staan daarom te shinen bij ons in huis op het aanrecht in de WC en douche. We love it! 

3:  Kanten singlet van Sisters Point. 

De basis onder elk kledingstuk. Een randje kant geeft net een finishing touch van je outfit. Een kanten singlet draag je onder een blazer, blouse, vest of denimjack. Het singlet is in zwart en wit verkrijgbaar. 

2: MSCH Femme trui. 

De Femme trui, de elegantie zit hem in zijn eenvoud. Een prachtige wollen Mohair trui met ronde hals. We zijn beide gek op deze damestruien omdat de trui zo zacht aan voelt, warm en comfortabel draagt. De trui is heel mooi te combineren in een klassiek look zoals op een rok of juist sportief met een jeans. De Femme Mohair trui komt ieder seizoen terug en is lang door te dragen. Moss Copenhagen brengt de trui in meerdere kleuren per seizoen. Als basis kleur hebben ze zwart & wit.  

1: GLUT van Sisterspoint. 

En dan onze nummer 1! De Glut broek. Deze fijne basis broek is wijd en goed te combineren met sneakers of een hak. Ga je vandaag voor sportief of voor chique? Deze broek kun je zeker weten met elke gelegenheid dragen. Deze zwarte dames broek heeft een hele mooie topblok waardoor je een slanke taille krijgt. Naast zwart brengt Sisters Point in het seizoen ook verschillende kleuren uit in deze broek. 

Tip: Draag deze broek met een invisible onderbroek. (onderbroek zonder randjes) 

Vragen & meer?

We hopen je inspiratie te hebben gegeven over onze 5 favoriete musthaves. Wil je meer outfit inspiratie ontvangen? Volg ons dan via instagram @jointheseen. Je kunt ons altijd vragen stellen via DM. Mailen kan natuurlijk ook op [email protected]. Mocht je direct advies willen hebben, stuur ons dan gewoon een appje op 050-2305908



Reageren op onze blog

Vul onderstaande formulier in.

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »