Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzenden *
30 dagen bedenktijd
Review Logo5,0 @ Google
0
Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis verzenden *
30 dagen bedenktijd

LEE Cropped Straight || Carol || Medium Blue

Productomschrijving
✔️ Straight Fit en enkel lengte ✔️ 5-pocket ✔️ Dik denim doek in regular blauw ✔️ High waist taille Een klassiek en tijdloze damesjeans is de Straight fit, dit model heeft een aansluitende pasvorm en rechte broekspijpen en is geschikt voor elk vrouwenfiguur. De CAROL CROPPED STRAIGHT FIT L30UMWQW van LEE  is een 5-pocket jeans me...

✔️ Straight Fit en enkel lengte ✔️ 5-pocket ✔️ Dik denim doek in regular blauw ✔️ High waist taille

Een klassiek en tijdloze damesjeans is de Straight fit, dit model heeft een aansluitende pasvorm en rechte broekspijpen en is geschikt voor elk vrouwenfiguur.

De CAROL CROPPED STRAIGHT FIT L30UMWQW van LEE  is een 5-pocket jeans met knoop en ritssluiting.

Deze jeans heeft een hoge taille en sluit aan op de billen en de lengte van de broekspijp valt tot de enkel. De wassing is traditioneel jeans blauw en de stof heeft een stuggere greep.

Doordat de lengte bewust iets korter is draag je dit model op een enkel laars of sneakers en kun je de onderzijde van de pijp nog een keer omslaan voor een speels effect.

Deze medium blauwe wassing kun je alle seizoenen dragen en combineer je met zowel casual bovenkleding als een nette blazer.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »